Over Base Management

Base Management ondersteunt organisaties in het optimaliseren van de marketing aanpak door middel van praktisch marketing advies en/of interim marketing management. Op basis van jarenlange ervaring in uiteenlopende bedrijven en organisaties (internationaal corporate en MKB, profit en non-profit), in zowel consumenten als zakelijke markt. Met haar compacte organisatie, indien nodig aangevuld met specialisten uit ons netwerk, is Base Management goed in staat om snel en flexibel te opereren.

Mede door de inzet van partners kunnen wij marketing ondersteuning bieden aan verschillende typen organisaties, met behulp van verschillende soorten expertise. Een grote passie hebben wij voor de marketing van diensten, die door hun ‘vluchtigheid’ veel vragen van de alertheid en klantgerichtheid van de marketeers. Ook data-gedreven marketing en (e)Customer Relationship Management zijn specialismen van Base Management. Het online tijdperk, waarin organisaties overspoeld worden met (online) data, levert ongekende kansen om om klanten te werven, ontwikkelen en behouden.

De drijvende kracht achter Base Management is Bas Verhoeven. Voor zijn ondernemerschap vervulde hij senior marketing management, CRM en programma management functies binnen A-merk organisaties, waaronder Wolters Kluwer en Vodafone Nederland. Sinds enkele jaren zet hij zijn kennis in als marketing adviseur en interim marketing manager voor verschillende bedrijven.

Bas Verhoeven spreekt regelmatig over marketing en Customer Relationship Management, geeft gastcollege’s, o.a. aan Erasmus Universiteit Rotterdam, en publiceert blogs over actuele (online) marketing onderwerpen, onder andere op Frankwatching.