Interim marketing management

Interim marketing management: de (tijdelijke) coach van jouw marketing team

Soms gebeurt het organisaties dat hun marketing management tijdelijk ontbreekt, of dat marketingcapaciteit moet worden versterkt op bepaalde gebieden. Op dat soort momenten is het handig en soms absolute noodzaak om te kunnen terugvallen op ervaren marketing kennis en kunde. Heb je aan een eenmalig marketing advies niet voldoende? Schakel dan een tijdelijke coach van jouw marketing team in, om bijvoorbeeld een verdere stap in professionalisering te maken.

Ook bij interim marketing management kan Base Management uitkomst bieden. Ook hierbij geloven wij in een maatwerkoplossing die wij samen met de klant uitwerken. Enkele mogelijkheden waaraan gedacht kan worden zijn:

  • Beperkt & flexibel

    vooraf worden afspraken gemaakt over een bepaald aantal uren ondersteuning. Dit is een prima oplossing wanneer er behoefte is aan flexibele coaching (soms ook op afstand) van het marketingteam.

  • Uitgebreider & flexibel

    één of meerdere dagen/dagdelen per week ondersteuning. Ideaal wanneer je de marketing management rol tijdelijk interim wilt invullen of wanneer je denkt dat de marketeers gebaat zijn bij structurele ondersteuning gedurende een bepaalde periode.

  • Uitgebreider & fulltime

    fulltime interim invulling van de marketing (management) rol binnen de organisatie. Deze oplossing kan relevant zijn bij langduriger afwezigheid van een of meerdere marketeers op de marketingafdeling, maar bijvoorbeeld ook in situaties van reorganisatie en/of het opbouwen van een nieuwe marketingfunctie.