MARKETING CONSULTANT

Interim marketing management

Interim marketing management: de (tijdelijke) coach van uw marketing team

Soms gebeurt het organisaties dat hun marketing management tijdelijk ontbreekt, of dat marketingcapaciteit moet worden versterkt op bepaalde gebieden. Op dat soort momenten is het handig en soms absolute noodzaak om te kunnen terugvallen op ervaren marketing kennis en kunde. Ook kan het zijn dat u behoefte heeft aan een tijdelijke coach van uw marketing team, om bijvoorbeeld een verdere stap in professionalisering te maken.

In dit soort gevallen kan de inzet van Base Management uitkomst bieden. Ook hierbij geloven wij in een maatwerkoplossing die wij samen met u uitwerken. Enkele mogelijkheden waaraan gedacht kan worden zijn:

  • Beperkt & flexibel

    vooraf worden afspraken gemaakt over een bepaald aantal uren ondersteuning. Dit is een prima oplossing wanneer u behoefte heeft aan flexibele coaching (soms ook op afstand) van uw marketingteam.

  • Uitgebreider & flexibel

    één of meerdere dagen/dagdelen per week ondersteuning. Ideaal wanneer u de marketing management rol tijdelijk interim wilt invullen of wanneer u denkt dat de marketeers gebaat zijn bij structurele ondersteuning gedurende een bepaalde periode.

  • Uitgebreider & fulltime

    fulltime interim invulling van de marketing (management) rol binnen uw organisatie. Deze oplossing kan relevant zijn bij langduriger afwezigheid van een of meerdere marketeers op uw marketingafdeling, maar bijvoorbeeld ook in situaties van reorganisatie en/of het opbouwen van een nieuwe marketingfunctie.